:: TORNAR A L'INICI ::

Felicitacions, records i agraïments.

Mercè, sempre sers en el nostre record.

Recordo el primer dia que vaig parlar amb tu. Va ser per telèfon i tu responies a la meva crida per trobar col·laboradors que m’ajudessin a tirar endavant la Comissió de Teatre de l’escola. Sc la Mercè - em vas dir - i pots comptar amb mi!.

Així va ser com amb la Mercè Lleixà, i també amb la Vanessa varem formar l’equip de mares de la comissió de teatre.

Juntes, amb la sempre incondicional aportació de l’altra Mercè, i evidentment, amb tot el suport de la Marga Gallifa i de la companya Lazzigags amb en Miquel al capdavant, varem fer avançar i consolidar l’activitat de teatre a l’escola. Per a banda d’això, que m’omple d’orgull, el que va ser realment important fou el fet de trobar una manera de gaudir de l’escola i de l’amistat totalment espontània i desinteressada: natural.

Desprès de dos anys de treballar juntes en aquesta petita causa, la del teatre escolar, tan la Mercè com jo varem deixar la Comissió. Jo per esgotament i la Mercè, com tots sabeu, per poder dedicar el seu temps a VIURE.

Des d’aleshores han passat nou mesos i ara, em costa, ens costa a tots i totes, fer-nos a la idea que ja no hi ets.

Un altre equip de mares segueix treballant a la Comissió de Teatre a on encara, incansables, hi són la Vanessa i la Mercè, però també la Carme Pardo i altres persones que no conec. Endavant!

Doncs el que m’agradaria transmetre amb aquestes ratlles és que aquells mesos, Mercè, els que varem poder compartir amb tu aquelles estones al pati de l’antiga escola, al Monterey, discutint sobre si la festa havia de durar dos dies i només un, si donarem rams de flors o cors de paper, si tu faries un parlament, ai quina vergonya!, si les quotes s’havien de congelar i entremig intercanviàvem confidències i estressos domèstics i laborals, quanta feina! tot plegat van ser per mi moments de desconnexió i d’altruisme. Moments d’il·lusió. Moments nostres,divertits, entranyables, moments especials. Gràcies Mercè. Gràcies per ser-hi!

Moltes petons de les teves companyes de la Comissió.

Hi comptem, per sempre més!

Ester

Domínguez i Miralles, 1 | 08034 Barcelona | Tel. 932 030 935