:: TORNAR A L'INICI ::


Comissió de biblioteca

Es tracta d’una comissió creada al gener de 2009, que intenta ajudar i repartir entre els seus membres les diferents tasques pròpies de tota biblioteca.

Què fem?

Tenim dues línies d’actuació dins de les feines que realitzem en la biblioteca: una seria la línia tècnica i l’altra podria dir-se de divulgació.

Tècnica:

Dins d’aquesta línia es troben les tasques típiques de manteniment i enregistrament de llibres, com és folrar-los, confeccionar teixells, restaurar llibres en mal estat, catalogar, ordenar, etc.

Divulgació:

En aquesta altra línia de treball, ens dediquem a llançar propostes per acostar-vos a tots i totes a la biblioteca de l’escola. Així, s’ha creat un blog on trobareu opinions de llibres, consultes, recomanacions, etc.... També, dins de la pròpia pàgina web de la Biblioteca Marta Mata, es va actualitzant una llista de llibres recomanats i també de les noves adquisicions.

També dins d’aquesta línia, hem llançat una proposta sota el títol “Explica’ns el teu conte”, que pretén recollir contes creats pels pares i mares i donar-los forma de llibre (es pot consultar a la web de la biblioteca).

Com podeu contactar amb nosaltres?

Per qualsevol consulta o col.laboració amb la Comissió de Biblioteca, podeu adreçar un correu electrònic a:

mtrabal2@xtec.cat

ceiporlandai@xtec.cat (Indiqueu que és per la Comissió de biblioteca, si us plau)


Club de Lectura

Fa 4 anys la Comissió de Biblioteca de l’escola va crear un Club de Lectura per adults, on hi tenen cabuda totes les persones relacionades amb l’escola, ja siguin pares i mares de l’alumnat, mestres i personal no docent. Durant el curs hem anat fent entre 4 i 6 sessions. Els llibres es trien entre els membres assistents i les sessions les amenitzem amb algun àpat relacionat amb el llibre en qüestió. Per definir millor aquestes trobades, adjunto unes frases escrites per la Mariona…”No ens cansarem de repetir-vos l'interès de les sessions d'un club de lectura: mai no se'n surt igual que s'hi ha arribat. Les opinions i els punts de vista de les altres persones enriqueixen la pròpia lectura molt més del que imaginem”.

Per a participar-hi no cal cap inscripció, només llegir el llibre i ganes de compartir  les pròpies impressions, tot i que agrairíem que ens aviseu de la vostra assistència, per tal d’organitzar-nos millor.

La informació de cada sessió la podeu trobar al bloc de la biblioteca o també al bloc de l’escola  http://escolaorlandai.blogspot.com.es/

:: TORNAR ::

Domínguez i Miralles, 1 | 08034 Barcelona | Tel. 932 030 935