:: TORNAR A L'INICI ::


Comissió d'Esports

L'Esport extraescolar a l'Orlandai fa molt anys que funciona gràcies a la feina d'un equip d'entrenadors molt competent! Com sabeu, les activitats regulars que s'organitzen són iniciació esportiva, bàsquet i voleibol, i curses d'orientació. Com sabeu, hi ha esport per als alumnes, per als exalumnes i també per als pares. També hi ha cada any dues fites importants: la Setmana Esportiva que dura tota una setmana de maig i s'acaba amb una festa el divendres a la nit, en què participa tota l'escola; i les estades esportives, un cap de setmana també de maig.

La Comissió Esportiva de l'Ampa està constituïda per la SEA (Secció esportiva de l'Ampa) que és la representació “legal” de l'activitat d'esport extraescolar. Formem part de la SEA dos representants dels pares, dos representants dels alumnes (o exalumnes) i dos representants dels mestres de l'escola. La nostra tasca és de suport a la feina dels entrenadors i de seguiment de les necessitats que van sorgint, com ara les qüestions relacionades amb els equipaments, aspectes legals, etc.

A més, cada equip de bàsquet i vòlei té un delegat de l'equip (pare o mare) que fa de pont entre els altres pares i els entrenadors. Aquest delegats ens reunim periòdicament cada dos mesos amb els responsables de l'esport extraescolar i la SEA per fer un seguiment de com funcionen els equips, informar-nos dels calendaris de partits, parlar de novetats, activitats dels entrenadors -cursets de formació- subvencions que es poden demanar, etc. Posteriorment, el delegat de cada equip n'informa als altres pares de l'equip.

Com sabeu, podeu trobar tota la informació sobre l'esport a extraescolar de l'Orlandai a la pàgina web inaugurada aquest any. Hi podeu accedir a través del web de l'Escola Orlandai! Us recomanem que ho feu! Val la pena!:: TORNAR ::

Domínguez i Miralles, 1 | 08034 Barcelona | Tel. 932 030 935