:: TORNAR A L'INICI ::


Comissió de festes

La Comissió de festes és qui s’encarrega de l’organització de les festes de l’escola, així com d’altres esdeveniments festius que puguin sorgir al llarg de l’any.

A l’escola se celebren tres festes obertes a les famílies al llarg del curs escolar. Són festes en què participem tots d’una manera o d’una altra. Les esperem amb il·lusió tant els alumnes, el professorat, els monitors, l’equip de cuina i com les famílies.

La primera festa és la Festa Major de Sarrià. Com cada any, quan arriba la festa del Roser, Sarrià celebra la seva Festa Major. Les escoles del barri i també l’Orlandai ens afegim als actes fent “la nostra festa”. (Sol ser el primer o segon divendres d’octubre).Els nens i nenes de l’escola s’encarreguen de la decoració que guarnirà el pati de l’escola. Durant tota la setmana s’assagen les danses populars, els balls de bastons, els castells, les xanques i altres balls tradicionals..., que després representaran al Casal de Sarrià juntament amb altres escoles del barri. A la tarda la festa és a l’escola.

L’AMPA, des de la Comissió de Festes, ofereix després de cada festa un petit berenar. Ens agradaria molt que, a partir d’ara, les famílies de primer siguin les encarregades de portar la beguda: la ja coneguda llimonada natural. Caldria que cada família portés el suc de 5 llimones espremudes el dia de la festa i el deixés a la nevera de l’escola. D’aquesta manera participaríeu conjuntament amb els vostres fills/es del seu “gran dia”. Per ells és un dia una mica més especial, tenen un gran secret guardat, el nom que han triat per a la seva classe, nom que els acompanyarà i els identificarà durant tota la seva escolarització a l’Orlandai.

La segona festa és Carnaval. Des de la Comissió de Festes demanem la màxima participació de les famílies a l’hora de venir disfressades a l’escola, un petit detall divertit sempre és benvingut. (La data és variable, el divendres després del Dijous Gras).L’ultima festa és la cloenda de la Setmana Esportiva i és un sopar a l’escola el divendres a la nit, enguany serà el divendres 16 de maig i com sempre hi haurà; exposició de fotografies, cançons per als més petits, botifarrada, ball per a tothom i per acabar l’entranyable ball del fanalet, les danses d’arreu del món i l‘esperat xuxuà. (Sol ser sempre a mitjan maig).Com a Escola Verda, demanem a tothom la màxima col·laboració a l’hora de reciclar i a l’hora de mantenir l’escola neta. Els pares, mares i els alumnes de 6è seran els encarregats de vetllar pel bon funcionament d’aquesta festa i es demana col·laboració especial a l’hora de la recollida final.

Us donen les gràcies per endavant per la vostra col·laboració.

Moltes gràcies. La Comissió de Festes

:: TORNAR ::

Domínguez i Miralles, 1 | 08034 Barcelona | Tel. 932 030 935