:: TORNAR A L'INICI ::


Comissions de l'Ampa

PATI NOU
Aquest curs s’ha inciat a l’escola un nou projecte “Repensem el nostre pati”, la idea és canviar el pati amb l’objectiu d’afavorir més tipus de jocs, ampliar les zones verdes, crear nous espais, inventar amagatalls, oferir noves propostes de joc, etc. Per tirar endavant aquest projecte s’ha creat una comissió nova a l’AMPA on col·laboren mestres i pares. Aquest primer trimestre mestres i nens han treballat per anar recollint idees.


BIBLIOTECA
Es tracta d’una comissió creada al gener del 2009, per ajudar i repartir entre els seus membres les diferents tasques pròpies de tota biblioteca.

>>>Més Informació

CAMÍ ESCOLAR

>>>Més Informació

ECONÒMICA
La comissió econòmica de l’AMPA aprova les quotes de l’any, fa el seguiment de les partides pressupostàries i gestiona tots els afers relacionats amb l’àmbit del moviment dinerari de l’escola.

ENCANTS
Tres o quatre cops durant el curs, les famílies d'Orlandai aportem bàsicament roba i joguines perquè altres famílies de l'escola els hi donin una segona oportunitat; i tot pel preu simbòlic d'1 euro. Tot el que no comprem els orlandins, Càritas ho recull i ho gestiona per atendre les seves demandes. Els diners que es recullen, euro a euro, es destinen a col.laborar en projectes de l'escola (ordinadors, material educatiu...).


Tots els altres voluntaris que vulguin col·laborar es poden apuntar en aquest FORMULARI DE GOOGLE. GRÀCIES PER ENDAVANT!!!

>>>Més Informació

ESPORTS
L'Esport extraescolar a l'Orlandai fa molt anys que funciona gràcies a la feina d'un equip d'entrenadors molt competent! Com sabeu, les activitats regulars que s'organitzen són iniciació esportiva, bàsquet i voleibol, i curses d'orientació.

>>>Més Informació

FESTES
És la comissió que s’encarrega de l’organització de les festes de l’escola, així com d’altres esdeveniments festius que puguin sorgir al llarg de l’any.

>>>Més Informació
 
MENJADOR

>>>Més Informació

TEATRE

>>> Més informació, Calendari, Horaris... de l'Activitat de Teatre

WEB
Ens encarreguem de mantenir el web i les xarxes social de l’AMPA actualitzat.
Domínguez i Miralles, 1 | 08034 Barcelona | Tel. 932 030 935